Webbutvekling

Vi erbjuder prisvärd och professionellt design till hemsidor för att skapa förutsättningar för era företagstillväxt. Vi har också ett helt system av tjänster för att få ut den ultimata användningen av dina befintliga såsom nya hemsidor. Från att hålla din hemsida uppdaterad och fräsch till att dra in mer kunder med hjälp av en rad olika tjänster, anpassar vi hemsidan efter dina förväntningar och era kunders behov.

webbutvecklare

Vad vi erbjuder

Webbproduktion

  • Hemsidan
  • E-butik i Woocomerce

– Sökmotoroptimering ( SEO )

– Google analytics

– Webbförvaltning

  • drift
  • säkerhet
  • service och underhåll
  • Webbplatssupport

– Hosting

Webbproduktion

Vi skapar webbplatser och e-butiker med olika hemsidabyggare främst med WordPress och Woocommerce. WordPress är ett av världens största system för att hantera innehåll på webbsidor. När ni överlåter produktionen av er nya webb till vår webbyrå är ni i trygga händer från projektstart till slut.

Webbproduktion

Sökmotoroptimering ( SEO )


SEO innebär att man synliggör hemsidan och förbättrar dess placering på sökmotor som exempelvis Google. Det är en långsiktig samt lönsam väg till mer trafik och kunder på din hemsida. Idag är SEO en essentiell del hos företagars marknadsförande och ett måste om du vill bevara din konkurrenskraft.

Sökmotoroptimering (SEO)

Google analytics

För att skapa förståelse över vilka digitala marknadsaktiviteter som funkar eller inte, använder vi oss av Google analytics. Google analytics är ett utmärkt verktyg för att mäta vad dina besökare och kunder gör på din webbplats. Det ger ett bättre stöd för vaddu och din företag bör prioritera.

google analytics

Webbförvaltning & hosting

För att ni ska känna er helt trygga med er nya webbplats efter lansering erbjuder vi webbförvaltning. Webbförvaltning inkluderar allt från drift, support till underhåll av er hemsida. Vi ser till att hemsidan fungerar felfritt och snabb medan ni fokusera på era företagstillväxt.

webförvaltning & hosting

Projekt

Ett urval av våra tidigare projekter

Föbu-Sverige

Välgörenhetsorganisation

Design, Hemsidan

Bellhair & Beauty

E-Butik

Design, Hemsidan, E-commerce

Kazozabyrå

Redovisningsbyrå och webbyrå

Design, Hemsida, Bilder